Annemarie Börlind

AB | Image

Annemarie Börlind ontwikkelt en produceert al meer dan vijf decennia zeer effectieve huid vriendelijke cosmetische producten voornamelijk uit biologische teelt met natuurlijke ingrediënten.
De producten zijn zorgvuldig afgestemd op elk huidtype en vrij van dierlijke extracten, petroleum-derivaten en siliconen.
Het research- en development team is voortdurend wereldwijd op zoek naar nieuwe actieve natuurlijke ingrediënten die geschikt zijn voor het verzorgen van de huid en voor het behoud van haar schoonheid met als resultaat hoogwaardige en bovenal vernieuwende cosmetica.
De werkwijzen en kwaliteitsrichtlijnen zijn EcoControl-gecertificeerd.

“Ik doe niet iets op mijn huid wat ik niet kan eten”, Annemarie Lindner, oprichter van Börlind GMBH.

Purifying Care
Purifying Care is een serie Producten voor de jonge probleemhuid die onzuiverheden, puistjes en mee-eters bestrijdt. Regelmatig gebruik van de Purifying Care serie helpt de huid een heldere en pure uitstraling te geven.
De serie bestaat uit een reinigingsgel, gezichtslotion (met een beetje natuurlijke alcohol), gezichtscrème en een zuiverend masker.

LL Regeneratie Serie
Voor de huid boven de 30. Laat uw gezichtshuid jonger en frisser lijken, de LL Regeneration serie bevat het LL Biocomplex (een beschermd biologisch actief werkzaam complex), een combinatie van zeer effectieve, natuurlijke verzorgende stoffen die helpen om uw huid verzorgd, jeugdig en mooier te laten lijken.
De serie bestaat uit een reinigingsmelk, frisse gel-lotion, dagcreme, nachtcreme en een oogrimpelcreme,

System Absolute anti aging
U bent 50, ervaren en in de bloei van uw leven. Accentueer uw persoonlijkheid door uw huid een vitale uitstraling te geven. De SYSTEM ABSOLUTE anti aging serie biedt de ideale verzorging die ook werkzaam is onder de oppervlakte. Het resultaat is een zichtbaar strakkere huid en een verzorgder uiterlijk.
De serie bestaat uit een zachte reinigingscréme, beautyfluid en een dag- en nachtcréme.

Aquanature
Natuurlijke verjonging en hydratatie. Vanaf een huidleeftijd van 30 jaar worden producten met een intensieve hydraterende werking steeds belangrijker omdat de huid steeds minder vocht kan vasthouden. Alleen een afdoende gerehydrateerde huid kan beschermen tegen rimpels. AQUANATURE de perfecte verzorging voor de huid vanaf 30 jaar die “extra” vocht nodig heeft.
De serie bestaat uit een reinigingsmousse, vochtserum, dag en nacht créme, revitaliserende oogpads en vochtmasker.

DE BEAUTY SECRETS

Een serum tijdelijk om de huid een oppepper te geven, als ondersteuning in een anti aging programma of effectieve verzorging van “probleem gebieden”. Voor elk huidtype is er een Special. Het allernieuwste zijn de BEAUTY SHOTS, zeer geconcentreerde werkzame stoffen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van de huid en zorgen al na een korte gebruiksduur voor zichtbaar resultaat.

Face To Face biedt vaste klanten, een deskundig advies en bij aanschaf van Annemarie Börlind cosmetica, een spaarkaart die 10% van het totaalbedrag van 10 producten korting geeft op het 6e product. Vraag bij bezoek naar de actuele aanbiedingen en de scherpe verkoopprijzen !