Huidoneffenheden verwijderen

Het probleem van pigmentvlekjes en bobbeltjes

Naarmate de jaren verstrijken en we ouder worden, de zon zijn heerlijke maar ook zijn vernietigende werk heeft gedaan, komen de plekken, bobbels en vlekken, vanuit het niets tevoorschijn.
Meestal zijn ze volstrekt onschuldig maar worden wel als cosmetisch storend ervaren. Tegenwoordig is daar veel aan te doen.
Je kan naar de dermatoloog of plastisch chirurg, die snijdt het weg en je krijgt er een litteken voor terug. Minder erg dan die plek maar toch….

Fijn om de weten

Niet altijd is een chirurg nodig want de gespecialiseerde schoonheidsspecialist kan het weghalen zonder een litteken achter te laten.
Er zijn wel een paar voorwaarden aan verbonden en daarom wordt er voorafgaande aan de behandeling een grondig intakegesprek gehouden om er zeker van te zijn dat alle mogelijke risico’s uitgesloten zijn.

De oplossing

Met een dun naaldje en warmte wordt een bobbeltje geëgaliseerd, een pigment vlekje afgeschaafd. Er ontstaat een schaafwondje.
Schaafwondjes hebben de eigenschap zonder litteken te genezen. Als na een week het korstje is afgevallen zal dat plekje beschermd moeten worden met Spf 50. Na twee tot drie maanden zie je niet meer dat daar een huidoneffenheid heeft gezeten.

Kosten voor het verwijderen van een huidoneffenheid is €42,50 per 15 minuten.

Voor een afspraak kunt u mailen naar contact@facetoface-elst.nl of een bericht sturen naar 06 45540711