Sothys

Logo_Sothys

Sothys staat al meer dan 60 jaar voor know how, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van verzorgingsprogramma’s op maat voor zowel voor de man als de vrouw.
Voor elk huidprobleem heeft Sothys een adequate oplossing.
Originele en gericht oplossingen vinden voor alle huidproblemen en complete geavanceerde en zeer effectieve programma’s bieden is een continue investering van Sothys Onderzoek en Ontwikkeling.
De instituutbehandelingen van Sothys bevatten ingrediënten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. De thuisproducten hebben het vermogen om de instituutbehandeling te ondersteunen en het resultaat te verlengen.
Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden op vrijwillige personen uitgevoerd. Sothys wordt al jaren aanbevolen door de vereniging “proefdier vrij”.
Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en bijdraagt aan het welbevinden.

Instituutbehandelingen van Sothys
Een verzorgd voorkomen is een van de belangrijkste basisprincipes voor een prettig leven. Ieder mens houdt zich op een unieke, individuele manier bezig met persoonlijke verzorging. Sothys biedt hiervoor een mooie handreiking. Voor elke situatie bestaat er een kwalitatieve hoogwaardige behandeling en een serie behandelsondersteunende producten. Kwaliteit, genot en pure schoonheid zijn de kenmerken van Sothys.

Seizoensbehandelingen
Sothys biedt verzorgende behandelingen aan voor alle mogelijke huidsoorten. Sothys verwent haar clientèle met wisselende seizoensbehandelingen.De speciale gezichtsbehandeling voor najaar/winter bevat verwarmende vitaliserende werkstoffen.
De voorjaar/zomer versie heeft een fris fruitig accent. De producten zorgen samen voor een verfrissende werking en de complete gelaatsbehandeling maakt de huid gereed voor het seizoen. Daarnaast krijg de cliënt een vitaminerijk serum mee naar huis ter ondersteuning van deze gezichtsbehandeling.

Sothys Homme
Instituut behandeling voor de man. De nieuwe (re)generatie huidverzorging met Phytomalt, een hightech productenlijn ontworpen voor de specifieke behoeftes van de mannenhuid.
60 Minuten om de huid te zuiveren, spanningen te verminderen en de geest te stimuleren. Massage’s worden afgewisseld met het aanbrengen van multifunctionele actieve bestanddelen die hydrateren, verstevigen, anti-rimpel en zuiveren, 100 % resultaat.
Het verzorgingsprogramma voor thuis bestaat uit een heerlijk frisse reinigingsgel (ook heerlijk om mee te scheren) een gommage om poriën te reinigen en een ruwe huid weer glad te maken.
De actieve verzorgingsproducten Soin Actif Anti-Rides en het Soin Actif Hydratant beschermen en vervagen fijne rimpeltjes, heerlijk direct na het scheren.
Het fluide Matifiant zone-T zorgt direct voor een anti-glans effect op de vette delen van het gezicht, Baume Apaisant Après-Rasage kalmeert onmiddellijk en zorgt ervoor dat de huid prettig aanvoelt. Een weldaad voor de huid.

Collagene Hyaluronique
Uw huid heeft niet dezelfde leeftijd als u. Huidveroudering hangt namelijk af van de leefstijl die u leidt en uw leefomgeving. Uitgaande van dit principe heeft Sothys haar nieuwe cosmeceutische anti-verouderingsprogramma ontwikkeld dat volledig op uw huid is afgestemd. Afhankelijk van de graad van huidveroudering wordt de gepatenteerde, cosmeceutische behandeling aan elk individu aangepast. Voor een precies, efficiënt en compleet anti-aging antwoord dat volledig op uw huid is afgestemd. 75 Minuten van allernieuwste technologie en exclusieve massagetechnieken voor een blijvend zichtbaar resultaat.
Afhankelijk van uw huidleeftijd ondersteund u uw intensieve instituutbehandeling met het unieke graden programma voor thuis gebruik. Er zijn 4 verschillende serums en crème’s in diverse texturen passend bij uw huidleeftijd en uw persoonlijke voorkeur.

Beauty Garden
Ontsnap aan de stress van deze tijd, ontvlucht de vervuiling van het milieu, kom weer terug bij de natuur… Een droom die nu mogelijk is. Blaas uw huid nieuw leven in en bied deze het beste van de natuur met deze uiterst ontspannende biologische verzorging. Zelfs de meest gevoelige huid ervaart deze natuurbehandeling zeer weldadig
Slechts 60 minuten in de natuur voor een soepele, gerevitaliseerde en stralende huid. Een complete serie biologische Beauty Garden producten rechtstreeks uit de natuur, vrij van overbodige stoffen, ondersteunen uw thuis verzorging.

Hydradvance
Wetenschappelijk onderzoek heeft altijd centraal gestaan in de schoonheidsbenadering volgens Sothys. De boleet, afkomstig uit de biotoop van de Limousin in Frankrijk, is een paddestoel rijk aan polysacchariden (suikers) en vitamine B3 en E.
Het boleetextract 1055, het resultaat van de geavanceerde research van Sothys, is geselecteerd vanwege zijn werking op de bron van hydratatie die de huid in staat stelt haar natuurlijk hydratatievermogen terug te geven.
Intensieve instituutbehandeling Hydradvance is een oplossing op maat met een uniek hydraterend vermogen. Direct en duurzaam doeltreffend al na de eerste behandeling
Gun uzelf een uitzonderlijke behandeling van 1 uur en 30 minuten, die hightech actieve bestandddelen gecombineerd met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie.

Een protocol op maat dat werkt op de fundamentele hydratatiemechanismen:

  • houdt het vocht vast in de bovenste lagen van de epidermis
  • versterkt de barrièrefunctie van de huid

Ervaar het genot van een verfrissende huid die nieuw leven in geblazen is.
Omdat hydratatie de sleutel is tot duurzame schoonheid, biedt Sothys een compleet programma van producten voor thuisgebruik voor een oplossing op maat:

  • Sérum intensief hydratant voor een directe intensieve werking en verlengt de effecten van de thuisbehandeling.
  • Crèmes verkrijgbaar in 2 uitvoeringen die actief zorgen voor een dagelijkse bron van hydratatie. De huid is soepel, voelt comfortabel aan en is de hele dag beschermt.

Masker hydra-nourrissant is hydraterend en voedend en maakt de huid weer soepel en stralend.
Eén maal per week toepassen voor een super hydratatie.

Peeling Resurfaqant
De huid ontgiften is een essentiële schoonheidsbehandeling.
Onzuiverheden verwijderen die verband houden met stress, roken, vervuiling en UV straling, om minder snel oud te worden en de celvernieuwing te stimuleren.
Deze behandeling is geïnspireerd op medische technieken en vernieuwt de huid intensief dankzij de alchemie tussen geavanceerde technologie en expertise van de Sothys schoonheidsspecialist.
Een directe doeltreffendheid waarvan de effecten thuis worden verlengd. Uw huid wordt glad, zacht, stralend… ‘als nieuw’.
Thuis verzorging na de Peeling Resurfaqant is de nachtcrème Soin Rénovation continue, een intensieve nachtcrème voor de vermoeide en gestresste huid. Een echte celhersteller voor een complete vernieuwing van de huid, ontgift en hersteld straalt zij weer van vitaliteit.
Voor overdag de Hydradvance crème, deze hersteld de vochtbalans en beschermt uw huid optimaal.