Sothys

Logo_Sothys

Sothys staat al meer dan 60 jaar voor know how, innoviteit en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van verzorgingsprogramma’s op maat voor zowel voor de man als de vrouw.

De instituutbehandelingen van Sothys bevatten ingrediënten die vele malen sterker zijn dan de producten voor thuisgebruik. De thuisproducten hebben het vermogen om de instituutbehandeling te ondersteunen en het resultaat te verlengen.

Instituutbehandelingen van Sothys
Een verzorgd voorkomen is een van de belangrijkste basisprincipes voor een prettig leven. Ieder mens houdt zich op een unieke, individuele manier bezig met persoonlijke verzorging. Sothys biedt hiervoor een mooie handreiking. Voor elke situatie bestaat er een kwalitatieve hoogwaardige behandeling en een serie behandelsondersteunende producten. Kwaliteit, genot en pure schoonheid zijn de kenmerken van Sothys.

Seizoensbehandelingen
Sothys biedt verzorgende behandelingen aan voor alle mogelijke huidsoorten. Sothys verwent haar clientèle met wisselende seizoensbehandelingen. De speciale gezichtsbehandeling voor najaar/winter bevat verwarmende vitaliserende minerale werkstoffen.
De voorjaar/zomer versie heeft een fris fruitig accent met vitaminen. De producten zorgen samen voor een verfrissende werking en de complete gelaatsbehandeling maakt de huid gereed voor het seizoen. Prijs €72,50

 

Jeunesse een nieuwe verjongende Intensieve Instituutbehandeling 

Een behandeling van 1 uur en 30 minuten die gericht is op het tegengaan van zichtbare tekenen van veroudering zoals rimpels en huidverslapping en het verlies van vitaliteit.
Als vrouw streeft u ernaar uw rimpels zichtbaar te verminderen en de tekenen van veroudering te corrigeren. Wat u echter vooral wilt is een stralende huid die uw gezicht de glans geeft van jeugdigheid waardoor u zich veel jonger voelt dan uw reële leeftijd. Deze behandeling is een heerlijke weldaad tijdens uw reguliere bezoek aan de praktijk, een kuur van 3 behandelingen in 3 weken geven zelfs na het einde van de kuur “het effect van 6 jaar jonger”. Een combinatie van de verjongende serums Jeunesse met de crème Jeunesse beschermen de huid dag na dag en bestrijden zichtbaar de tekenen van veroudering. Prijs van de behandeling is €92,50

Hydra3Ha
Wetenschappelijk onderzoek heeft altijd centraal gestaan in de schoonheidsbenadering volgens Sothys.
Intensieve instituutbehandeling Hydra3Ha is een oplossing op maat met een uniek hydraterend vermogen. Direct en duurzaam doeltreffend al na de eerste behandeling
Gun uzelf een uitzonderlijke behandeling van 1 uur en 30 minuten, die hightech actieve bestandddelen gecombineerd met de expertise van de schoonheidsspecialist voor een absolute hydratatie. Prijs €92,50

Een protocol op maat dat werkt op de fundamentele hydratatiemechanismen:

  • houdt het vocht vast in de bovenste lagen van de epidermis
  • versterkt de barrièrefunctie van de huid

Ervaar het genot van een verfrissende huid die nieuw leven in geblazen is.
Omdat hydratatie de sleutel is tot duurzame schoonheid, biedt Sothys een compleet programma van producten voor thuisgebruik voor een oplossing op maat:

  • Sérum intensief Hydra3Ha voor een directe intensieve werking en verlengt de effecten van de thuisbehandeling.
  • Crèmes verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, een lichte- voor de normale/gecombineerde huid en een romige samenstelling die actief zorgen voor een dagelijkse bron van hydratatie. De huid is soepel, voelt comfortabel aan en is de hele dag beschermt.

Masker hydra-lissant is hydraterend en voedend en maakt de huid weer soepel en stralend.
Eén maal per week toepassen voor een super hydratatie.

Peeling Professional
De huid ontgiften is een essentiële schoonheidsbehandeling.
Onzuiverheden verwijderen die verband houden met stress, roken, vervuiling en UV straling, om minder snel oud te worden en de celvernieuwing te stimuleren.
Deze behandeling is geïnspireerd op medische technieken en vernieuwt de huid intensief dankzij de alchemie tussen geavanceerde technologie en expertise van de Sothys schoonheidsspecialist.
Een directe doeltreffendheid waarvan de effecten thuis worden verlengd. Uw huid wordt glad, zacht, stralend… ‘als nieuw’.
Thuis verzorging na de Peeling Professional is de nachtcrème Noctuelle, een intensieve nachtcrème voor de vermoeide en gestresste huid. Een echte celhersteller voor een complete vernieuwing van de huid.
Voor overdag de Hydra3Ha crème, deze hersteld de vochtbalans en beschermt uw huid optimaal. Prijs voor de behandeling van 60 minuten is €55,-