Vakbekwaamheid en organisaties

Na het behalen van het Diploma Schoonheidsverzorging heb ik er voor gekozen om mij verder te bekwamen en meer kennis te vergaren in dit prachtige vak.

Zo is door mij het diploma Voortgezette Opleiding Schoonheidsverzorging behaald; met deze opleiding wordt veel dieper op de stof ingegaan en heb ik specialisaties gevolgd zoals lymfedrainage van het gelaat, elektrisch ontharen, acne, verwijderen van huidoneffenheden, camouflage en Primair Medische Kennis.

Daarnaast ben ik in het bezit van het internationale Cidesco diploma. Dit is een wereldwijd erkend diploma.

Met deze “bagage” ben ik in staat om alle gezonde huidtypen te behandelen en onderhoud ik een goed contact met medici om, indien nodig, adequaat te handelen.

Trots ben ik op het feit dat ik in 1993 en 1995 door de branche genomineerd werd voor de verkiezing “schoonheidsspecialiste van het jaar”

Nieuwe ontwikkelingen binnen de branche volg ik op de voet, beurzen en congressen bezoek ik regelmatig en volg cursussen om up-to-date te blijven.

Vanuit de ANBOS ben ik ik gecertificeerd voor elektrische epilatie en acne. Voor deze behandelingen beschik ik over een AGB code ten behoeve van vergoeding door de ziektekostenverzekeringen.

Ik ben aangesloten bij de ANBOS

In 2017 bestond mijn bedrijf Face to Face Schoonheidsverzorging 30 jaar.